Šolski knjižničarki sta Lidija Geršak in Anja Šalamon.

 

Učenci si lahko v knjižnici izposodijo knjižnično gradivo vsak dan od 7.30 do 8.20, med odmori in po pouku od 11.55 do 15.00.

Možnost vpogleda v knjižnični fond oz. knjižnični katalog je na spletnih straneh http://www.knjiznica.net in http://www.simos.si. Na teh straneh se da  prebrati tudi mnenja o knjigah, ki so jih  učenci prebrali za domače branje, bralno značko in internetno bralno značko.

Knjižničarki sta v preteklih letih sodelovali pri razvijanju računalniških programov Šolska knjižnica in Šolska knjižnica na internetu ter Učbeniški sklad. Ti programi omogočajo računalniško  obdelavo gradiva,  evidentiranje  gradiva s črtnimi kodami in izposojo knjig, revij in zgoščenk ter kompletov za učbeniški sklad.

Rok izposoje knjižničnega gradiva je tri tedne za knjige, teden dni pa za revije in zgoščenke. Morebitna zamudnina znaša 0,10 € dnevno. Zamudnik si novega gradiva ne more izposoditi, dokler ne vrne zamujenega. Izposojo knjižničnega gradiva je možno rezervirati in podaljšati, razen knjig za domače branje in bralno značko. Uničeno, izgubljeno ali zelo poškodovano gradivo je potrebno nadomestiti s podobnim gradivom.

Urnik knjižnice

Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Dan varne rabe interneta

Arhiv

Dogodki

  • No Events

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.