Pozdravljeni dragi učenci, spoštovani starši!

Prvi september je pred vrati. Verjamem, dragi učenci, da že nestrpno pričakujete prvi šolski dan. Zaradi daljših poletnih počitnic in zaradi zaključka lanskega šolskega leta, ko nas je epidemija novega koronavirusa za daljše obdobje prikrajšala za kakovostne stike s sošolci in prijatelji, ste gotovo še bolj kot sicer željni videti sošolce in svoje učitelje.

Sporočilo šolske ministrice dr. Simone Kustec, da se 1. septembra 2020 v šolo vračajo vsi učenci in dijaki, smo tako vsi sprejeli z velikim veseljem.

Obveščam vas, da bo vzgojno-izobraževalni program prilagojen priporočilom NIJZ in da bomo delo v šolah sproti prilagajali epidemiološkemu stanju. Morda bomo morali na začrtani poti med šolskim letom narediti še kak ovinek več – pa vendar – najpomembnejše je, da bomo začeli vsi skupaj!!

Zaposleni na šoli se veselimo ponovnega srečanja z vami, učenci, in tudi z vami, cenjeni starši. Dobrodošli!

mag. Marija Lubšina Novak

Nekaj navodil:

Učenci, vabim vas, da v torek, 1. septembra 2020, pridete v šolo po naslednjem razporedu (velja samo za prvi šolski dan!).

Čas prihodaProstor
 Šolsko dvoriščePloščad pred Športno dvorano Brežice
7.50Učenci OŠ PP NIS 
8.002. razred OŠ3. razred OŠ
8.154. razred OŠ5. razred OŠ
8.506. razred OŠ7. razred OŠ
9.009. razred OŠ8. razred OŠ
9.301. razred OŠ 

Starše naprošam, da v šolo pošljete samo zdrave otroke!

Če boste prvi šolski dan spremili otroka v šolo, vas prosim, da skupaj z otrokom v varni razdalji počakate na mestu, ki je določeno v razpredelnici. Po učence bodo prišle razredničarke in jih odpeljale v učilnice. Če bi prišlo do sprememb, Vas bomo o tem obvestili na šolski spletni strani www.osbrezice.si, zato redno spremljajte naša obvestila.

Učenci od vključno 6. razreda dalje, naj imajo s seboj masko. Masko potrebujejo tudi učenci, ki se bodo v šolo vozili z avtobusi ali kombiji.

Prvi šolski dan bo vsak otrok dobil v šoli malico. Kosila ta dan še ne bo, prav tako še ne bo  podaljšanega bivanja. Vsi učenci – razen prvošolcev – bodo prvi šolski dan končali s poukom ob 12.40.

Po naših informacijah bo Levstikova cesta že odprta, a bo na njej še vedno gradbišče.

Dolžni smo vas tudi obvestiti, da vstopanje v šolsko stavbo nenajavljenim zunanjim obiskovalcem v času izvajanja pouka ne bo dovoljeno. Hvala za razumevanje.

Dostopnost