Počitnice se iztekajo. Pred nami je novo šolsko leto in upamo, da bo tako uspešno, kot je bilo lansko in vsa leta doslej. Vsem vam, drage učenke in učenci, želimo veliko uspeha in zadovoljstva pri šolskem delu ter veliko dobrih in iskrenih prijateljev.

Vam, cenjeni starši, pa želimo dobro sodelovanje s šolo.

Za začetek vam posredujemo nekaj informacij, ki se nanašajo na prvi šolski dan:

  • Učence 1. razreda  boste starši pripeljali pred šolo v ponedeljek, 3. 9. 2018, ob 9.30, kjer jih bodo sprejele ravnateljica, pomočnici ravnateljice, razredničarka in druga učiteljica v razredu. Za prisrčen sprejem smo pripravili kratek kulturni program. Po sprejemu bodo učiteljice odpeljale učence v matične učilnice, kjer se bodo družili do 12.00, ko jih že lahko pričakate pred šolo. Učenci naj s sabo prinesejo torbico z vsemi potrebščinami in copate. Del potrebščin bodo pustili v šoli.
  • Učenci od 2. do 9. razreda se boste zbrali na platoju Zavoda za šport pred športno dvorano Brežice v ponedeljek, 3. 9. 2018, ob 8.20, kjer vas bodo pričakali ravnateljica, pomočnici ravnateljice, razredničarke in razrednik ter ostali strokovni delavci.
  • Učenci od 2. do 9. razreda boste prvi šolski dan imeli pouk pet šolskih ur (8.20 – 12.40).
  • Učenci od 2. do 4. razreda prinesite s sabo mapo in beležko ter vse šolske potrebščine, da jih boste s svojo razredničarko pregledali in uredili, učenci od 5. do 9. razreda pa boste preživeli najprej prve tri ure z razredničarko/razrednikom, nato pa boste imeli dve uri pouka po urniku. S sabo imejte potrebščine, učbenike in delovne zvezke oz. športno opremo za predmeta, ki bosta na urniku 5. in 6. šolsko uro.
  • Prvi šolski dan boste vsi učenci imeli v šoli malico, kosila ta dan še ne bomo kuhali; prav tako prvi dan še ne bo delovalo podaljšano bivanje.
  • Vsi učenci od 2. do 9. razreda obvezno prinesite s sabo kartice za kosila in knjižnico, copate, učenci  od 6. do 9. razreda pa tudi ključke za garderobne omarice (tisti, ki jih junija niste pustili v šoli).
  • 3. septembra bodo avtobusi zjutraj vozili po ustaljenem voznem redu, po pouku pa bodo vsi avtobusi odpeljali ob 13.00.

Vaši učitelji

Dostopnost