Učenci OŠ Brežice so se udeležili novinarske konference in neuradnega srečanja s Slovensko moško člansko košarkarsko reprezentanco pred pričetkom EuroBasket 2015.

Osnovna šola Brežice želi učencem približati košarko in glede na to, da je Evropsko prvenstvo v košarki 2015 tako blizu nas – v Zagrebu – bomo organizirali ogled nekaterih tekem. Dopis staršem za obisk tekem: Dopis

Povezava na članek KZS: Zadnje druženje navijačev in junakov pred ep 2015

Iz Term Čatež v nove zmage

Čatež ob Savi, 04.09.2015: Če sta bila julij in avgust v Termah Čatež ‘športna’, potem so prvi septembrski dnevi začetek vrhunca športne navijaške vročice v Termah Čatež. Že 3. septembra so se TERME ČATEŽ prelevile v pravo & vročo navijaško cono.

1kzs

No, prave tekme sicer ta četrtek še ni bilo, je pa bilo zato vzdušje izredno prisrčno. Najboljši in najvišji slovenski fantje – A reprezentanca slovenske košarke – s prvim možem – ‘legendo košarke’  Juretom Zdovcem na čelu – so namreč že od zadnjega avgustovskega dne na pripravah v Termah Čatež. V sodelovanju z Zavodom za šport Brežice so vsakodnevno trenirali v eni izmed najsodobneje opremljenih slovenskih košarkarskih dvoran in odštevali dneve do odhoda v nove zmage v Zagreb – na evropsko košarkarsko prvenstvo.

2kzs 4kzs 3kzs

Po četrtkovem uradnem delu novinarske konference, na kateri sta KZS in NKBM podpisali novo sponzorsko pogodbo –  je v Fan zoni Term Čatež sledilo srečanje z navijači, podporniki in vsemi, ki spremljajo vrle fante. Fan zona Term Čatež je bila pretesna za vse, ki so želeli biti poleg, stisniti roko, se slikati ali spregovoriti z našo izbrano vrsto.

5kzs

Manjkali niso niti brežiški dijaki, lokalni košarkarski klub in osnovnošolci, ki jih je podjetje Integral Brebus – kot pomemben podpornik akcije – pripeljalo na košarkarski dogodek. In ne samo to – vsi smo metali na koš!

6kzs

Člani skupine Big Foot Mama, ki so bili tokrat namesto glasbene bolj v ‘športni vlogi’, so ekipo s himno pospremili k novim zmagam naproti.

“Včeraj je bila le ‘premiera’ septembrskega športnega navijanja in pojavljanja ekip v Termah Čatež.  Že danes prihajajo na kratke priprave pred pomembnim beograjskim derbijem nogometaši Crvene zvezde. V soboto, 12.09. bo popoldan ‘vroče’ na poletniTermalni rivieri, kjer se bo odvil že 4. ‘Grand prix’ oz. Velika nagrada Term Čatež v Termalni formuli. Športno bo tudi sobotno dopoldne, saj bo v znamenju Dnevnikove nordijske hoje ” nam je zaupala še Alenka Mokrovič Pogačar.

7kzs

Ob številnih dobrih in uspešnih željah za nove zmage vrlih mladih fantov seveda ni manjkala torta in številni selfiji za spomin.

Sicer pa  bo v  Fan coni Term Čatež ves čas prvenstva pred, med in po tekmah zelo pestro – poleg jedače in pijače bo poskrbljeno tudi za pester animacijsko-glasbeni program!

Šport povezuje!

Zadnje druženje reprezentance v Termah Čatež z mediji in z navijači je privabilo vse generacije, hkrati pa  – skupaj s ‘košarkarsko torto’ –  z vrhunskim in srčnim nastopom skupine Big Foot Mama v ‘live’ verziji, poskrbelo tudi za enkraten glasbeni posladek.

»Športne ‘zgodbe’ tako trdno ostajajo eno izmed ključnih področij tako ponudbe Term Čatež, kot tudi načina promocije,« je prepričana Alenka Mokrovič Pogačar, svetovalka uprave za marketing.

Iz Term Čatež je danes ekipa slovenskih junakov odšla v ‘nove zmage’ na evropsko prvenstvo v bližnji Zagreb. Že jutri zvečer pa  bomo – brez dvoma – vsi ponosno in srčno navijali za slovenske košarkarje!

Vabljeni, da navijamo skupaj v Fan coni Term Čatež !

Fotografije so na linku: http://we.tl/0aZ8MaxmgX (ob objavljenih fotografijah navedite arhiv Terme Čatež)

Služba za odnose z javnostmi

Terme Čatež d.d.

8kzs

 

 

Dostopnost