Revija Onaplus izbira najbolj navdihujočo učiteljico / učitelja, ki bo zastopal/-a našo državo na svetovnem izboru Global Teacher Prize.

Učiteljica Osnovne šole Brežice, Hedvika Lopatič, prof. športne vzgoje, se je v iniciativi »Učitelj sem! Učiteljica sem!« uvrstila med 5 TOP nominiranih navdihujočih učiteljic in učiteljev  Slovenije v letu 2022. Na šoli smo ponosni, da imamo med zaposlenimi strokovno delavko, ki je tako zelo predana svojemu poslanstvu in s tem učencem. Nominiranka poleg svoje redne športne dejavnosti na šoli navdušuje učence tudi na področju kulture in umetnosti z oživljanjem in izvajanjem starinskih plesov pa tudi s humanitarnostjo (Mirno morje) in še s čim.

Če ste prepoznali v naši Hedviki Lopatič učiteljico, ki je s svojo predanostjo, požrtvovalnostjo, strokovnim delom – zlasti z učenci s posebnimi potrebami – in z velikim občutkom odgovornosti zgled kolegom in kolegicam šole ter učenkam in učencem, Vas vabim, da oddate zanjo svoj glas na povezavi:  onaplus.delo.si/ucitelj2022.

mag. Marija Lubšina Novak, ravnateljica

Dostopnost