Drage učenke, dragi učenci, cenjeni starši!

Letošnje »krompirjeve« počitnice so zelo drugačne od vseh dosedanjih – med drugim tudi zaradi tega, ker jih s ponedeljkom, 2. novembra 2020, podaljšujemo za teden dni. Kot ste gotovo že slišali, je zaradi poslabšanja epidemioloških razmer v državi Vlada RS 30. 10. 2020 sprejela odločitev o podaljšanju trenutno veljavnih ukrepov. Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je skladno s pristojnostmi izdala sklep, s katerim je določila, da se zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2 jesenske počitnice podaljšajo do 6. 11. 2020.

V kolikor se epidemiološko stanje v državi ne bo izboljšalo, obstaja možnost, da bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo potekalo na daljavo.

Če za pouk na daljavo potrebujete opremo, ki je sami ne morete zagotoviti, in nam tega še niste povedali, to čim prej sporočite svojemu razredniku.

O vseh nadaljnjih odločitvah glede organizacije pouka v času od 9. 11. 2020 dalje vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času.

Želim vam, da bi prihodnje dni izkoristili za uživanje v tej umetniško obarvani jeseni. Ozrite se okoli sebe z očmi umetnika in uživajte v barvah jeseni – naj vam polnijo dušo.

Pazite nase in ostanite zdravi.

Vaša ravnateljica

Dostopnost