Dragi naši devetošolci!

Danes lahko ponovno zapišem, da je za učitelje na OŠ Brežice poseben petek; intenzivno se pripravljamo na vrnitev v šolo vas devetošolcev.

Zelo se veselim, da si bomo v PONEDELJEK, 25. 5. 2020, lahko ponovno pogledali v oči in se pozdravili. Vem, da poznate nova varnostna pravila obnašanja in da jih boste ob pomoči učiteljev tudi upoštevali. Prosim pa vas, da ravnate odgovorno in da poskrbite najprej za lastno varnost ter s tem tudi za varnost drugih v vaši bližini. Vem, da bo včasih težko držati medsebojno razdaljo in izven učilnic nositi masko, vem pa tudi, da boste z dobro voljo in ob pomoči odraslih to zmogli!

V ponedeljek vas v šoli izjemoma pričakujemo ob 8.00. Na razredničarke in ostale, ki vas bomo prišli pozdravit, počakajte pred šolo (okolica eHrasta) v «mrežah«, ki bodo narisane na asfaltu (razdalja 1,5 m). Razdeljeni boste v pet skupin – podobno kot v MUS pri slovenščini.

V šolsko stavbo boste do učilnice, ki vam bo dodeljena, odšli v spremstvu učiteljev. Do konca pouka boste v isti učilnici. Po hodnikih se ne boste gibali (razen za uporabo toaletnih prostorov), zato tudi ne boste puščali stvari v garderobnih omaricah. Garderobo in vse šolske potrebščine boste imeli ves čas v učilnicah. Veliko si boste umivali roke. 🙂

Za delo smo oblikovali fleksibilni urnik, ki vam ga tudi posredujemo.

Želim vam prijeten konec tedna in se že veselim ponovnega snidenja z vami.

Vaša ravnateljica

Urniki za devetošolce

Učenci od 4. do 8. razreda, ki smo vas pisno povabili v šolo, pa v ponedeljek, 25. 5. 2020, počakajte na učitelje prav tako pred šolo ob 8.20. Dobrodošli tudi vi!

Dostopnost