Drage učenke in učenci!

Čas počitnic se izteka. Upam, da so vaši počitniški dnevi minili mirno in tako kot si je vsakdo izmed vas najbolj želel.

Prvi dan pouka bo v ponedeljek, 2. 9. 2019.

Vabim vas, da se v ponedeljek zberete ob 8.20 na običajnem mestu na platoju pred Športno dvorano Brežice (tudi učenci oddelka 3. a in b, ki boste v nadaljevanju imeli pouk na Ekonomski in trgovski šoli Brežice).

Po uvodnem pozdravu, kulturnem programu in razdelitvi v učilnice, se boste vsi učenci 3. a in b z razredničarkama in spremstvom z avtobusom odpeljali na lokacijo ETRŠ. Odhod avtobusa (enega velikega ali dveh manjših) bo ob 8.45.

Zgornje obvestilo pa ne velja za učence 1. razreda, ki se boste skupaj s starši zbrali pred stavbo Osnovne šole Brežice ob 9.30.

Prosim, da učenci od 4. do 9. razreda OŠ in učenci od 2. do 9. razreda OŠ PP NIS prvi šolski prinesete s seboj šolske potrebščine po urniku, ki ga bomo objavili na šolski spletni strani. Ne pozabite prinesti tudi copat in ključa za omarico (če ga imate), preverite pa tudi, kje imate kartico za kosilo in knjižnico.

  • Učenci 1. razreda imejte v torbici peresnico, mapo in copate.
  • Učenci 2. razreda prinesite zvezke, mapo, beležko, kolaž papir, plastelin, peresnico in copate.
  • Učenci 3. razreda potrebujete veliki karo in veliki črtni zvezek, beležko, peresnico in copate.

Naj povem še, da boste prvi dan dobili vsi učenci malico, kosila in RaP OPB pa prvi dan še ne boste imeli. Prvi razred bo končal delo ob 12.00, vsi ostali oddelki pa ob 12.40.

Avtobusi bodo ta dan vozili po običajnem voznem redu, zato se boste učenci vozači vračali domov z avtobusi, ki imajo odhod takoj po 13.00.

Veselim se srečanja z vsemi vami in vas do tedaj prisrčno pozdravljam.

 Marija Lubšina Novak, ravnateljica

Dostopnost