Počitnice se iztekajo. Pred nami je novo šolsko leto – nov začetek, nove priložnosti, izzivi, naloge in obveznosti, ki jih bomo z vso odgovornostjo izvajali skupaj.

Vsem vam, drage učenke in učenci, želimo veliko uspeha in zadovoljstva pri šolskem delu ter veliko dobrih in iskrenih prijateljstev. Z vami, cenjeni starši, pa si želimo dobrega sodelovanja. V šoli smo pripravljeni prisluhniti vsem vašim vprašanjem in pobudam; tudi mi vas bomo vedno poklicali, ko bomo menili, da je to za vašega otroka koristno in potrebno.

Posredujemo vam nekaj pomembnejših informacij, ki se nanašajo na 1. šolski dan:

  1. Učence 1. razreda boste starši pripeljali pred šolo v četrtek, 1. 9. 2016, ob 9.30, kjer jih bodo sprejele ravnateljica, razredničarke in druge učiteljice v oddelku. Za prisrčen sprejem smo pripravili kratek kulturni program. V primeru slabega vremena bo sprejem v multimedijski dvorani. Po kulturni prireditvi bodo razredničarke odpeljale učence v matične učilnice. Po svojega otroka pridite pred šolo ob 12. uri. Učenci naj prinesejo s sabo šolsko torbo, peresnico, beležko in zvezke (ne pa delovnih zvezkov) in copate.
  2. Učenci od 2. do 9. razreda OŠ ter vsi učenci OŠPP se boste zbrali pred šolo v četrtek, 1. 9. 2016, ob 8. 20, kjer vas bo pričakala ravnateljica in učitelji. Prvi šolski dan boste imeli 5 ur pouka (od 8. 20 do 12.40).
  3. Učenci od 2. do 5. razreda prinesite s sabo šolske potrebščine brez delovnih zvezkov, učenci od 6. do 9. razreda pa boste preživeli 3 ure z razredničarko/razrednikom, nato pa boste imeli 2 uri pouka po urniku. S sabo imejte šolske potrebščine in delovne zvezke za predmete, ki bodo na urniku 4. in 5. šolsko uro. Urnik bo objavljen na spletni strani šole v sredo, 31. 8. 2016.
  4. Prvi šolski dan boste imeli vsi učenci v šoli malico, kosila ta dan še ne bomo kuhali. Prav tako prvi dan še ne bo delovalo podaljšano bivanje.
  5. Vsi učenci od 2. do 9. razreda morate obvezno imeti s sabo kartico za kosilo in šolsko knjižnico. Ne pozabite na copate.
  6. Vsi avtobusi bodo 1. septembra 2016 vozili po ustaljenem voznem redu.
  7. Pozorni bodite na novo prometno ureditev na Levstikovi ulici. O poteku gradbenih del Vas bomo sproti obveščali.

 

Vaša ravnateljica, učiteljice in učitelji

Dostopnost