Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

 

Počitnice se iztekajo. Pred nami je novo šolsko leto – nov začetek, nove priložnosti, izzivi, naloge in obveznosti, ki jih bomo z vso odgovornostjo izvajali skupaj.

Vsem vam, drage učenke in učenci, želimo veliko uspeha in zadovoljstva pri šolskem delu ter veliko dobrih in iskrenih prijateljstev. Z vami, cenjeni starši, pa si želimo dobrega sodelovanja. V šoli smo pripravljeni prisluhniti vsem vašim vprašanjem in pobudam; tudi mi vas bomo vedno poklicali, ko bomo menili, da je to za vašega otroka koristno in potrebno.

Posredujemo vam nekaj pomembnejših informacij, ki se nanašajo na 1. šolski dan:

  1. Učence 1. razreda boste starši pripeljali pred šolo v torek, 1. 9. 2015, ob 9.30, kjer jih bodo sprejele ravnateljica, razredničarke in druge učiteljice v oddelku. Za prisrčen sprejem smo pripravili kratek kulturni program. V primeru slabega vremena bo sprejem v multimedijski dvorani. Po kulturni prireditvi bodo razredničarke odpeljale učence v matične učilnice. Po svojega otroka pridite pred šolo ob 12. uri. Učenci naj prinesejo s sabo šolsko torbo z vsemi šolskimi potrebščinami in copate.
  2. Učenci od 2. do 9. razreda OŠ ter vsi učenci OŠPP se boste zbrali pred šolo v torek, 1. 9. 2015, ob 8. 20, kjer vas bo pričakala ravnateljica in razredniki. Prvi šolski dan boste imeli 5 ur pouka (od 8. 20 do 12.40).
  3. Učenci od 2. do 5. razreda prinesite s sabo vse šolske potrebščine, da jih boste s svojo razredničarko pregledali in uredili, učenci od 6. do 9. razreda pa boste preživeli 3 ure z razredničarko/razrednikom, nato pa boste imeli 2 uri pouka po urniku. S sabo imejte šolske potrebščine in delovne zvezke za predmete, ki bodo na urniku 4. in 5. šolsko uro. Urnik bo objavljen na spletni strani šole v ponedeljek, 31. 8. 2015.
  4. Prvi šolski dan boste imeli vsi učenci v šoli malico, kosila ta dan še ne bomo kuhali. Prav tako prvi dan še ne bo delovalo podaljšano bivanje.
  5. Vsi učenci od 2. do 9. razreda morate obvezno imeti s sabo kartico za kosilo in šolsko knjižnico. Ne pozabite na copate.
  6. Vsi avtobusi bodo 1. septembra 2015 vozili po ustaljenem voznem redu.

 

Vaša ravnateljica, učiteljice in učitelji

Dostopnost