V petek,12.06.2015, je ravnateljica mag. Marija Lubšina Novak našim učencem čestitala za izjemne uspehe na športnem in kulkturnem področju.

Državno prvenstvo v atletiki za OŠ je potekalo v Kopru, 4.6.2015. Naša dekliška štafeta je zasedla 2. mesto, Nana Bedek je zasedla 3. mesto v skoku v višino, sestri Glojnarič, pa sta zasedli 1. mesto: Nika v teku na 60 metrov in Lea v skoku v višino. ČESTITAMO!

Učenci in učenke ošpp na športnih tekmovanjih.

V petek, 12.06.2015, so se na naši šoli predstavite ritmičarke, ki so vadile pod vodstvom Daniele iz Športno ritmičnega kluba RITEM v projektu Ritem Brežice, Dobova, Artiče. Častni gostji nastopa sta bili Branka Vajngerl, dolgoletna tekmovalka, trenerka, mednarodna sodnica in danes predsednica strokovnega odbora ŠRG in Mojca Rode, naša najuspešnejša tekmovalka v ritmični gimnastiki, trenerka ŠRK TIM in podpredsednica SO ŠRG.  Dekleta iz Osnovne šole Brežice, Dobova in Artiče so se predstavile s skupinsko vajo in z vajami z rekviziti, kot so trak, obroč in  žoga. Deklice so pokazale, kaj so se naučile v tem šolskem letu, in obljubile, da bodo drugo leto še bolj zavzeto vadile.

Področno prvenstvo v atletiki za starejše učence je potekalo 18.05.2015 na atletskem stadionu v Brežicah. Čestitamo vsem udeležencem.

12.5.2015 smo na OŠ Brežice organizirali državno prvenstvo v športni gimnastiki na orodjih za osnovne in srednje šole. Tekmovanja so se udeležili gimnastičarke in gimnastičarji iz 27 osnovnih šol in 10 srednjih.

 

Dostopnost