Na Osnovni šoli Brežice smo v sodelovanju s Fotoklubom Brežice izvedli fotografske delavnice. Naši učenci so spoznali nekaj fotografske teorije, se preizkusili na terenu, spoznavali ulično fotografijo, portrete … in se preizkusili v računalniški obdelavi fotografij. Skupni projekt se je zaključil s fotografijami učencev, ki smo jih poslali na  območno fotografsko razstavo Fotografske igrarije 2018, ki jo organizira JSKD Brežice. Razstava je na ogled v avli Doma kulture Brežice.

Na razstavi sodelujejo:

Amadea Maletić iz 7. c, Jana Vujanović iz 9. a ter Lucija Adlešič in Žana Jankovič iz 9. c razreda. Ekipa naših učenk je se odlično odrezala.

Lucija Adlešič ima razstavljene tri fotografije: Pink, Pot k sreči, Črno-belo v barvah.

Amadeja Maletič ima razstavljene tri fotografije: Jutro, Ob mraku, V centru. Za vse tri razstavljene fotografije je prejela priznanje.

Jana Vujanović iz 9. a je za fotografijo Blu eye prejela pohvalo, za fotografijo I love you pa je v kategorji Splošno prejela prvo nagrado.

Žana Jankovič iz 9. c  je za fotografijo Visoko nad oblaki prejela pohvalo, za fotografijo Pa ga je upecala pa prvo nagrado v kategoriji Digimigi.

Dostopnost