ZAHVALA ZA SODELOVANJE V IZOBRAŽEVALNEM PROGRAMU

»GOVORIMO PO PASJE« – Projekt iZOOdi

 

Spoštovani sodelujoči oddelki!

Še enkrat bi se želeli zahvaliti za povabilo v vaš vrtec/šolo. Izredno smo veseli velikega odziva javnih ustanov na naše predavanje in zelo cenimo priložnost, da smo lahko otrokom predstavili naše delo, odgovoren odnos do živali in narave, pokazali nekaj trikcev ter po zmožnosti omogočili praktično vajo pravilnega pristopa do psa.

Radovedni obrazki in veliiiiiki nasmehi ob predstavitvah so nas spodbudili, da s svojo »odgovorno misijo« nadaljujemo tudi v prihodnje. Verjamemo namreč, da je odgovoren odnos do živega sveta ter empatija do živali zelo pomembna pri grajenju otroka v odraslo osebo.

Na predavanjih so otroci zelo radi sodelovali, vztrajno držali roke v zrak, da bi z nami delili vse svoje izkušnje iz pasjega sveta . Ker nam zaradi časovne omejitve ni uspelo prisluhniti vsem idejam, ste vabljeni, da jih spodbudite, da svoje zgodbe, želje, anekdote ali vtise iz predavanja delijo z nami na papirju – v obliki risb, zgodbic, pesmic, vtisov.

Ker v podajanju znanja zelo uživamo ter se čutimo dolžni deliti naše izkušnje o psih, se z veseljem udeležimo še kakšnega srečanja, naravoslovnega dne, krožka na vaši šoli oz. v vrtcu. Za predloge smo odprti in vedno pripravljeni na sodelovanje. Ob koncu zastavljenega polletnega izobraževanja bomo za sodelujoče šole pripravili diplome ter poslali učno gradivo za osvežitev znanja (plakat, pobarvanke, brošure, itd.). »Na mladih svet stoji,« zato moramo vlagati v mlade upe, v uporabno znanje in v medsebojne odnose.

Lepo Vas lepo pozdravljamo,

Ekipa PoPasjecev
Dona Gomilšek
Društvo PoPasje
info@popasje.com

www.popasje.com

041 328 171, 070 990 123

Dostopnost