POMAGAJTE NAM ZBRATI ČIM VEČ SREDSTEV, da bomo na morje peljali čim več otrok.

OŠB MIRNO MORJE

KAKO LAHKO POMAGATE?

OŠ Brežice sodeluje v akciji pridobivanja donatorskih sredstev »OBJEM TOPLINE«. Denar bomo namenili sodelovanju v mednarodnem projektu »Mirno morje«. Septembra na jadranje peljemo novo skupino otrok naše šole.

Studio Moderna donira denar za 3organizacije, ki dobijo največ »objemov«.  Zato vas prosimo, da sodelujete v čim večjem števil in nam vsak dan v mesecu februarju podarite objem.

Na tem linku lahko glasujete: http://objemtopline.dormeo.net   in na povezavi tudi preberete in pogledate, za kaj zbiramo donacije.

Ko glasujete prvič se morate prijaviti  z e-mailom. Potem  lahko vsak dan (do konca meseca) podarite 1 objem na dan z ene naprave (računalnik, tablica, telefon). Če se boste na nas spomnili vsak dan, bomo toliko bolj veseli. Lahko pa to posredujete še komu, ki bi nam podaril objem.

Kako podariti objem:

1)      Objem podarite tako, da pod izbrano organizacijo kliknete gumb »podarjam objem«. Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je potrebno najprej registrirati z vašim e-mail naslovom. (OŠ Brežice je pod zaporedno št. 2)

 2)      To pomeni, da se vam po prvem kliku na gumb »podarjam objem« pojavi okno, v katerega vpišete vaš e-mail.

 3)      Na e-mail, ki ga boste vpisali, vam bodo takoj poslali sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava, na katero morate klikniti, da potrdite sodelovanje. S tem je registracija uspešno opravljena in odprla se vam bo spletna stran Objema topline, kar pomeni, da lahko sedaj normalno podarjate objeme (brez ponovne registracije).

 4)      Pod  OŠ Brežice,  kliknete gumb »podarjam objem« in številka se bo obarvala zeleno. To pomeni, da je bil objem uspešno podarjen. Vsak dan lahko podarite po 1 objem . Torej, če v roku 24 ur po prvič podarjenem objemu, še enkrat kliknete »podarjam objem«, se bo številka obarvala rdeče, kar pomeni, da ste danes tej organizaciji objem že podarili in ga ne morete več.

Hvala za vse vaše objeme!

Hedi Lopatič in posadka OŠB MM

Dostopnost